Veelgestelde vragen

Aankomstuur vanaf 15u tot 19u.

Indien het later zal worden krijgen wij graag een seintje.

Vertrekuur 10u. Bij vertrek op zondag mag je blijven tot namiddag als er geen nieuwe boeking aanvangt.

Wij serveren geen eten maar ontbijt kan besteld worden mits reservatie vooraf.

Eethuizen:  De Tommen, Bistrobelix, de Kleine Graaf, Villa Au Soleil… liggen in de buurt, alsook traiteurzaak Melicatessen. 

In het appartement is alle comfort om zelf te koken: alle keukengerei, vaatwasser, microgolfoven, oven, koelkast, diepvriezer,… Ook afwasproduct, vaatwasblokjes, vaatdoek en keukenhanddoeken zijn aanwezig. 

Het is mogelijk om samen te zitten met 2 gezinnen. De Stokerij is het best geschikt om de tafel te verlengen of een terrastafel bij te zetten.  

Een bakker vind je op een paar km. Er zijn ook meerdere brood-automaten in de omgeving. Voor andere winkels kan je in Tongeren terecht: GB, Delhaize, Colruyt, Liddl, Aldi, …

Een babybedje en kinderstoel staan in elk appartement.

De kinderen mogen met de boer mee als de kleinere dieren gevoederd worden. Ze mogen zelfs mee op de traktor als ze dat willen!

WIFI is in elk appartement aanwezig.

De barbecues staan steeds ter beschikking.

Om te reserveren vragen wij een voorschot van €100 p.app, over te schrijven op ons rekeningnummer BE23 8508 3244 3991, met vermelding van de verblijfsperiode.

Het resterend bedrag verwachten wij online, minstens 2 weken voor het verblijf.

Hier zijn geen huisdieren toegelaten.

Jawel, in de badkamer vind je de haardroger. 

 Badgerief en handdoeken moet je zelf meebrengen. 

Sinds kort is er een Hoppinpunt te vinden aan de boerderij. Je kan dus met de trein tot aan het station van Tongeren reizen en dan via het openbaar vervoer tot bij ons geraken.